Despre noi

RIGHT BRAINERS’ CREW este o companie de consultanță în afaceri și management, înființată la Timișoara în anul 2016.

RIGHT BRAINERS’ CREW

Experiența consolidată și echipa de profesioniști bine pregătiți, care deține competențele necesare sprijinirii oricărei organizații, ne recomandă ca un partener ideal pentru accelerarea succesului afacerii dumneavoastră.

Despre noi

RIGHT BRAINERS’ CREW este o companie de consultanță în afaceri și management, înființată la Timișoara în anul 2016.

Suntem așadar o companie tânără, însă creată de oameni cu experiență în business, entuziaști și cu dorință de dezvoltare și inovare continuă. Astfel, de la constituire si până în prezent am evoluat într-un mod ultra-dinamic și grație echipei noastre de profesioniști dedicați, avem astăzi capabilitatea de a răspunde celor mai speciale cerințe venite din partea clienților noștrii.

Venim în întâmpinarea clienților cu o gamă completă de servicii, o expertiză pluridisciplinară și competențe pe diverse arii de business, astfel încât aceștia se pot baza pe noi pentru rezolvarea unei multitudini de spețe complexe.

Serviciile noastre se adresează companiilor private (deopotrivă IMM-uri și întreprinderi mari), autorităților și instituțiilor publice, precum și organizațiilor non-guvernamentale de nivel național la internațional.

Echipa

Dispunem de o echipă pluridisciplinară, formată din persoane tinere, creative şi dinamice. Echipa noastră este formată din 7 angajați permanenți și peste 20 de colaboratori, cu competențe pe diverse arii de business.

Consultanții noștrii au o experiență de peste 10 ani în domeniul specific de activitate, dobândită atât în interiorul companiei RIGHT’ BRAINERS CREW cât și în cadrul activității profesionale derulată în alte companii de renume.

Prin valorificarea cunoştinţelor acumulate de aceștia şi a experienţei, dar și ca urmare a perfecționării continue, prin fiecare proiect nou în care ne implicăm, suntem capabili să oferim servicii de consultanță de o calitate ireproșabilă.

Clienți

De-a lungul timpului am fost onorați să colaborăm cu societăți importante din sectoare diverse de activitate.

CONTACTAȚI-NE

Cu ce perspective noi și incitante vă putem fi de folos astăzi?