Servicii

RIGHT BRAINERS CREW își alocă o pondere importantă din resursele disponibile pentru a sprijini companiile în identificarea și fructificarea oportunităților.

Consultanță & Evaluări

Venim în întâmpinarea clienților cu o gamă completă de servicii, o expertiză pluridisciplinară și competențe pe diverse arii de business, astfel încât aceștia se pot baza pe noi pentru rezolvarea unei multitudini de spețe complexe.

01.

CONSULTANȚĂ PRIVIND ELABORAREA ȘI IMPLEMENTAREA PROIECTELOR CU FINANȚARE NERAMBURSABILĂ

Accesul la fondurile europene și/sau fondurile publice naționale reprezintă o șansă extrem de importantă oferită firmelor autohtone pentru creșterea și dezvoltarea lor sustenabilă.

02.

CONSULTANȚĂ ÎN AFACERI ȘI MANAGEMENT

Fie că vorbim despre suport în definirea strategiei de afaceri, despre managementul resurselor umane din companie, planificare financiară sau despre gestionarea de zi cu zi a afacerilor noi vă putem ajuta să vă administrați cu succes afacerile.

03.

EVALUĂRI

Cu o bogată experiență în domeniu și ancorată activ în piața de evaluare și auditare pentru Certificate Energetice, oferim clienților corectitudine, seriozitate și atenție în toate proiectele pe care le desfășurăm.

01.
Consultanță privind elaborarea și Implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă

Accesul la fondurile europene și/sau fondurile publice naționale reprezintă o șansă extrem de importantă oferită firmelor autohtone pentru creșterea și dezvoltarea lor sustenabilă.

Accesul la fondurile europene și/sau fondurile publice naționale reprezintă o șansă extrem de importantă oferită firmelor autohtone pentru creșterea și dezvoltarea lor sustenabilă. Obținerea și utilizarea acestora presupune insa un drum destul de dificil de parcurs, nelipsit de provocări ori chiar obstacole, dată fiind complexitatea documentației ce trebuie elaborată și a procedurilor de urmat.

RIGHT BRAINERS’ CREW își alocă o pondere importantă din resursele disponibile pentru a sprijini companiile în identificarea și fructificarea oportunităților de finanțare nerambursabilă existente.

Compania dispune de consultanți cu experiență de peste 10 ani în domeniul consultanței legate de obținerea finanțării nerambursabile și implementarea proiectelor finanțate, prin valorificarea cunoștințelor multidisciplinare ale acestora și a experienței acumulate putând să ofere servicii de consultanță de o calitate ireproșabilă.

Analizăm minuțios eligibilitatea solicitantului și a investițiilor propuse în cadrul oportunităților de finanțare disponibile, evaluăm cât mai realist șansele de succes ale fiecărei idei de proiect și încurajăm doar acele proiecte în care credem cu adevărat, fără a face nici un fel de compromis.

02.
Consultanță în afaceri și management

Fie că vorbim despre suport în definirea strategiei de afaceri, despre managementul resurselor umane din companie, planificare financiară sau despre gestionarea de zi cu zi a afacerilor,

Fie că vorbim despre suport în definirea strategiei de afaceri, despre managementul resurselor umane din companie, planificare financiară sau despre gestionarea de zi cu zi a afacerilor, RIGHT BRAINERS’ CREW vă poate ajuta să vă administrați cu succes afacerile. Prin serviciile integrate de consultanță în afaceri și management vă putem sprijini să gestionați eficient riscurile, să optimizați costurile, să creșteți performanța afacerii, să atrageți resurse umane calificate ori să aduceți o perspectivă nouă asupra modului în care faceți afaceri.

Facilităm identificarea de soluții la problemele existente și accelerăm implementarea acestora. Înțelegem rolul pe care creativitatea și inovarea îl au în dezvoltarea unei companii și căutăm cele mai bune modalitați de structurare și alocare a resurselor limitate pentru a obține rezultate profitabile.

Experiența ne-a dovedit că provocarile cu care se confruntă afacerile sunt specifice fiecărei companii, de aceea venim în întâmpinarea clienților noștri cu servicii de consultanță personalizate, adaptate dimensiunii și domeniului de activitate al fiecărei organizații, intenților și priorităților antreprenorilor și nevoilor specifice ale acestora.

Astfel, rămânem deschiși la discuții despre nevoile organizației dvs. pentru a identifica împreună modalitățile prin care putem contribui la realizarea obiectivelor și misiunii organizației dvs. prin serviciile de consultanță oferite de RIGHT BRAINERS’ CREW.

Management de proiect

Folosind cele mai noi și moderne metodologii și instrumente din domeniu, asigurăm succesul oricărui proiect prin:

 • Planificarea și monitorizarea proiectului în toate etapele sale, din punct de vedere al riscurilor, controlul costurilor și încadrării în duratele planificate, al calitîății și siguranței;
 • Asigurarea unui circuit informațional adecvat, discuții și feedback între diferiți actori implicați în proiect și facilitarea cooperării dintre aceștia.

Asistență în domeniul resurselor umane

Asigurăm suport și asistență în domeniul resurselor umane, prin servicii adaptate dimensiunii, domeniului de activitate și nevoilor specifice ale fiecărei organizații:

 • Selecție și recrutare de personal
 • Executive search și head-hunting
 • Construcții de sisteme performante de evaluare personal și realizarea de evaluări de personal

Consultanță Start-up-uri

Încurajăm și sprijinim ideile de afaceri astfel încât să se transforme în business-uri sănătoase, prin :

 • Consultanță privind formalitățile legale necesare pentru înmatricularea unei companii în România
 • Asistență și consultanță juridică și fiscală în materie de înființare societăți comerciale
 • Crearea și înregistrarea de societăți comerciale
 • Consultanță pentru identificarea și/sau achiziția locației propice pentru desfășurarea activității propuse
 • Identificarea de parteneri de afaceri/ business angels/finanțatori
 • Suport pe probleme administrative și de management pe tot parcursul derulării activității.

Suport tranzacții

Sprijinim antreprenorii în găsirea de noi parteneri de afaceri sau pentru vânzarea/cumpărarea de afaceri.

Realizăm evaluarea afacerii, identificăm investitori, asigurăm consultanță pe întreg procesul de vânzare/cumpărare de companii sau părți ale unor companii, negociem cele mai bune oferte pentru clienții noștri.

03.
Evaluări

Cu o bogată experiență în domeniu și ancorată activ în piața de evaluare și auditare pentru Certificate Energetice, oferim clienților corectitudine, seriozitate și atenție în toate proiectele pe care le desfășurăm.

RIGHT BRAINERS’ CREW este membru corporativ al Asociației Naționale a Evaluatorilor din România, număr autorizatie 0771 și dispune de o echipă de peste 20 evaluatori ANEVARangajați permanenți ai societății și colaboratori, care vă stau la dispoziție.

Cu o bogată experiență în domeniu și ancorată activ în piața de evaluare și auditare pentru Certificate Energetice la nivel național, oferim clienților corectitudine, seriozitate și atenție în toate proiectele pe care le desfășurăm.

Profesionalismul și rapiditatea sunt avantaje pe care echipa noastră le oferă de mai mulți ani în piața de evaluări din România, acoperind cu succes mai multe județe din țară.

Toate documentele sunt realizate conform legislației în vigoare și a standardelor de evaluare.

Clienți

De-a lungul timpului am fost onorați să colaborăm cu societăți importante din sectoare diverse de activitate.

Contactați-ne

Cu ce perspective noi și incitante vă putem fi de folos astăzi?